Chceli ukradnúť tenisky. Po zoznámení vylákal od ženy peniaze. Nový riaditeľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Humennom

19.08.2010 Celý región

Chceli ukradnúť tenisky: Bardejovskí policajti obvinili včera z prečinu krádeže dvoch 15 ročných Bardejovčanov.
Dvojica prišla v stredu (18.6.2010) v čase okolo 17:00 h do budovy Centra voľného času v Bardejove, kde mala istá firma výpredaj tovaru. Do skúšobnej kabínky si každý zobral škatuľu s teniskami, ktoré si obuli na nohy a chceli odísť preč bez zaplatenia. Von sa však nedostali, nakoľko ich prichytil pracovník predávajúcej firmy. V predchádzajúcich dvanástich mesiacoch sa dvojica dopustila obdobného činu, za ktorý boli postihnutý obvodným úradom.

Po zoznámení vylákal od ženy peniaze:
Humenský policajný vyšetrovateľ vzniesol včera (18.8.2010) obvinenie z prečinu podvodu 34 ročnému mužovi z obce Ľubiša, okr. Humenné.
Obvinený muž koncom minulého roka zareagoval na zoznamovací inzerát 34 ročnej ženy z Rudlova (okr. Vranov n/Topľou), ktorý mala uverejnený na teletexte. Dvojica sa zoznámila, avšak Ľubišan vystupoval pod iným menom a priezviskom s tým, že v minulosti pracoval v Saudskej Arábií. Následne v období od decembra 2009 do marca 2010 od ženy pod rôznymi zámienkami finančnej výpomoci ako náhle náklady, ktoré mal pri dopravnej nehode, náklady za liečbu v špecializovaných zdravotníckych zariadeniach na Slovensku, v Rakúsku a Ukrajine postupne vylákal zasielaním na účet najmenej 3 800. - €. Peniaze použil pre vlastnú potrebu a nikdy na žiadne ním uvádzané účely to nepotreboval.

Nový riaditeľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Humennom
Ministrom vnútra SR bol od 15. augusta 2010 ustanovený do funkcie riaditeľa Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Humennom pplk. Mgr. Ľuboš Kračanský.
V Policajnom zbore pracuje od 1. 1.1994. Naposledy zastával funkciu riaditeľa Obvodného oddelenia Policajného zboru v Medzilaborciach.
 

Vyberte región